MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Pro, un PSP Phone fără PSP?

3.194 ori
<b>MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Pro, un PSP Phone fără PSP?</b>Dacă Xperia Play este mult-așteptatul PSP Phone, noul Xperia Pro ne duce cu gândul la un Sony Ericsson Xperia Play fără acea parte glisantă care include controlul pentru gaming. După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, Xperia Pro este...

Dacă Xperia Play este mult-așteptatul PSP Phone, noul Xperia Pro ne duce cu gândul la un Sony Ericsson Xperia Play fără acea parte glisantă care include controlul pentru gaming. După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, Xperia Pro este un slider Android, dotat cu tastatură QWERTY.

Sub carcasa acestui telefon cu ecran pe bază de tehnologie Bravia descoperim un procesor Snapdragon de 1GHz. Android 2.3 rulează pe smartphone într-o variantă customizată a lui Gingerbread, iar în partea din spate a lui Neo se afla o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED. în partea frontală găsim o cameră de 2 megapixeli, ideală pentru videochat.

Handsetul va sosi pe piață în trimestrul 2 al acestui an, în variante de culoare argintie, roșie și neagră. Mai trebuie să menționăm că acest telefon suportă sincronizarea mailurilor și editarea documentelor Office din mers, plus conexiunea HDMI la un televizor sau proiector. Camera sa principală folosește un senzor Exmor, iar mai multe detalii vom afla atunci când corespondentul nostru din Barcelona va pune mâna pe acest handset.

MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Pro, un PSP Phone fără PSP?

MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Pro, un PSP Phone fără PSP?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×