MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Neo anunțat oficial: smartphone cu tehnologie Bravia

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.977 ori
<b>MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Neo anunțat oficial: smartphone cu tehnologie Bravia</b>Nu doar Samsung a avut un eveniment oficial live astăzi la Mobile World Congress 2011, ci și Sony Ericsson, care a profitat de ocazie pentru a-și îmbunătăți portofoliul de modele Xperia. Printre nou-veniți se numără și Xperia Neo, pe care îl...

Nu doar Samsung a avut un eveniment oficial live astăzi la Mobile World Congress 2011, ci și Sony Ericsson, care a profitat de ocazie pentru a-și îmbunătăți portofoliul de modele Xperia.Printre nou-veniți se numără și Xperia Neo, pe care îl puteți admira mai jos.

Handsetul vine cu un ecran de 3.7 inch, cu o rezoluție de 854 x 480 pixeli și bazat pe tehnologia Sony Bravia (engine). Sony Ericsson Xperia Neo rulează Android 2.3 Gingerbread și vine și cu o cameră de 8 megapixeli ce folosește faimoasa tehnologie Exmor, pentru captură foto și video excelentă.

în plus, terminalul suportă HDMI, iar sub carcasa sa se ascunde un procesor Snapdragon de 1GHz. în partea frontală descoperim o cameră de 2 megapixeli, capabilă de videochat, în vreme ce camera principală de 8MP folosește un bliț LED. Xperia Neo va sosi pe piață la finalul trimestrului 1 al acestui an, în variante de culoare albastră, roșie și argintie.

MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Neo anunțat oficial: smartphone cu tehnologie Bravia

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×