MWC 2012: Conferința completă HTC de la Mobile World Congress - debutul seriei HTC One și condiții ideale de live blogging (Video)

1.448 ori
<b>MWC 2012: Conferința completă HTC de la Mobile World Congress - debutul seriei HTC One și condiții ideale de live blogging (Video)</b>Conferința celor de la HTC de pe 26 februarie din cadrul MWC 2012 pot spune că a fost cel mai bun moment de până acum în Barcelona. Este vorba atât de condițiile cu care trimisul nostru Zsolt a fost primit, cât și de eveniment în ansamblu. Noi...

Conferința celor de la HTC de pe 26 februarie din cadrul MWC 2012 pot spune că a fost cel mai bun moment de până acum în Barcelona. Este vorba atât de condițiile cu care trimisul nostru Zsolt a fost primit, cât și de eveniment în ansamblu. Noi vă oferim aici conferința în întregime filmată cu camera Mobilissimo.ro, deci dacă sunteți curioși să aflați ce a avut de spus CEO-ul Peter Chou, aruncați o privire pe aceste clipuri.

Vă reamintesc că am avut aici un live blogging de la conferința și trebuie menționat că un aspect pozitiv faptul că jurnaliștii care au participat la conferința Sony ce a precedat-o pe cea HTC au avut parte de transport cu autocare speciale. Erau totuși 13 km distanță între conferințe... Aflați și că HTC a fost la înălțime la conferință, la fiecare scaun fiind disponibil un cablu de rețea, iar Zsolt a avut noroc chiar să prindă și prelungitoarele cameramanilor pentru a-și încărca laptopul.

în privința conferinței în sine, totul a funcționat excelent, nu a existat nici o gafă, iar seria HTC One s-a concretizat în fața ochilor noștri. înainte de a începe enumerarea propriu-zisă a dotărilor noilor telefoane, am avut ca HTC Sense 4.0 ne aduce integrare Dropbox cu 25 GB gratuiți și avem în sfârșit camere mai eficiente pe terminalele HTC de nouă generație. Spre exemplu, o fotografie se poate realiza în doar 0.7 secunde, iar handsetul este gata să facă o poză în doar 0.2 secunde față de cea precedentă.

HTC One V a atras atenția multor nostalgici, deoarece este urmașul spiritual al lui HTC Legend, inspirându-se din designul său. HTC One X este cel mai bine dotat model, venind cu un CPU quad core pe care toți cei din sala abia așteptau să îl testeze, iar HTC One S este "frumosul" seriei, fiind cel mai subțire handset HTC. Despre acestea și mult mai multe, în clipurile conferinței HTC de la MWC:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×