Samsung a livrat peste 2 milioane de Galaxy Note

1.043 ori
<b>Samsung a livrat peste 2 milioane de Galaxy Note</b>Smartblet-ul a strânit discuții încă de la lansare sa și majoritate s-au referit la display-ul super-size pentru un smartphone și prea mic pentru o tabletă - 5.3 inch. între timp au mai fost anunțate și alte produse similare: LG Optimus Vu,...

Smartblet-ul a strânit discuții încă de la lansare sa și majoritate s-au referit la display-ul super-size pentru un smartphone și prea mic pentru o tabletă - 5.3 inch. între timp au mai fost anunțate și alte produse similare: LG Optimus Vu, ViewSonic ViewPhone 5e, Panasonic Eluga Power. Nișa deschisă de Dell Streak 5 se aglomerează.

Samsung spune că a livrat peste 2 milioane de Samsung Galaxy Note. După 2 luni de la lansarea în piață anunțau că au atins milestone-ul de 1 milion și acum după încă 2 luni au mai adăugat 1 milion.

Un cârcotaș ar spune că valorea se referă la unitățile livrate și nu la cele vândute, dar bănuiesc că discrepanța nu este foarte mare. Nu ar avea rost să producă un device fără priză la public, ca să stea în stoc.

Spre comparație, Samsung a vândute 10 milioane de Samsung Galaxy S II în 5 luni. iPhone 4S a atins 4 milioane într-o singură săptămână. Așteptările Samsung pentru Galaxy Note sunt ridicate și Forbes spune că ar aștepta să vândă în 2012 peste 10 milioane de unități. Asta și dacă prețul va scădea considerabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×