MWC 2012: Huawei Ascend D Quad - primul hands on Mobilissimo cu un telefon quad-core În Barcelona (Video)

2.210 ori
<b>MWC 2012: Huawei Ascend D Quad - primul hands on Mobilissimo cu un telefon quad-core În Barcelona (Video)</b>După cum știți deja, dacă ați urmărit live bloggingul nostru de la Huawei, compania asiatică a lansat ieri câteva terminale noi la Mobile World Congress, printre care și Huawei Ascend D Quad. Noi am avut ocazia să punem mâna pe acest device și...

După cum știți deja, dacă ați urmărit live bloggingul nostru de la Huawei, compania asiatică a lansat ieri câteva terminale noi la Mobile World Congress, printre care și Huawei Ascend D Quad. Noi am avut ocazia să punem mâna pe acest device și vă prezentăm experienta hands on din cipul de mai jos. Observați aici și fotografii de presa cu handsetul.

Huawei Ascend D Quad măsoară 8.9 mm în grosime, cântărește 130 de grame și va fi lansat în trimestrul 2. Handsetul folosește un ecran IPS+ LCD, cu rezoluție 720p și diagonală de 4.5 inch. Alte dotări includ Dolby Mobile 3.0, care își face apariția și în clip, evidențiat de playback-ul video. Acest smartphone quad core se bazează pe un CPU Huawei K3V2 de 1.2 GHz și mai vine cu 8 GB ROM, 1 GB RAM, HSDPA de 21 Mbps, Bluetooth 3.0 și o cameră de 8 megapixeli cu autofocus bliț dual LED și captura 1080p.

 Ascend D Quad

OS-ul sau este Android 4.0, iar bateria este un Li-ion de 1800 mAh. Din câte văd în acest clip hands on, telefonul este destul de masiv, iar designul sau îmi amintește de cel al unui handset LG de nouă generație, de exemplu. Observați cele 3 butoane capacitive de sub ecran, deja trademark pentru telefoanele Android 4.0. Interfața este fluidă, iar playback-ul video arată bine. Mai multe detalii în clipul hands on de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×