MWC 2012 & Încă o zi de premii: prezentare energică ASUS, conferință la Muzeul de Rock și o atmosferă electrizantă (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.706 ori
<b>MWC 2012 & Încă o zi de premii: prezentare energică ASUS, conferință la Muzeul de Rock și o atmosferă electrizantă (Video)</b>Unii ar spune că produsul care a făcut cele mai multe valuri la MWC 2012 a fost Nokia 808 PureView cu camera de 41 megapixeli, dar și ASUS PadFone a fost cap de afiș, acest hibrid inedit, de telefon + tableta și dock cu tastatură. Astăzi avem din...

Unii ar spune că produsul care a făcut cele mai multe valuri la MWC 2012 a fost Nokia 808 PureView cu camera de 41 megapixeli, dar și ASUS PadFone a fost cap de afiș, acest hibrid inedit, de telefon + tableta și dock cu tastatură. Astăzi avem din nou premii pentru voi și ele vor sosi imediat după ce veți afla în rândurile următoare ce avut ASUS de prezentat și oferit la MWC 2012.

Compania asiatică nu a avut un stand separat la MWC 2012, dar a ținut o conferință de presă la muzeul rock-ului din Barcelona. Atmosferă a fost electrizanta, iar discursul a fost foarte intens, mai ales la momentul prezentării fiecărui terminal nou. Despre ASUS PadFone, sunt sigur ca stiti ca este un telefon Android 4.0 care se introduce in tableta de 10 inch PadFone Station si se conecteaza si la o tastatura dock pentru o experienta completa de utilizare. Bateria telefonului PadFone poate fi extinsa de pana la 9 ori datorita lui PadStation. Punctul culminant la MWC a fost atunci când a fost prezentat de catre ASUS acel stylus cu rol de headset Bluetooth. Dacă vreți să aflați detalii despre conferința celor de la ASUS, găsiți aici discursul complet și am avut și un live blogging aici, cu impresii de la fața locului.

Prezentare energică ASUS, conferina la Muzeul de Rock din Barcelona

ASUS a anunțat tableta accesibilă ASUS Transformer Pad 300, faimosul deja PadFone și a detaliat și tabletele din seria Infinity cu această ocazie. Mai jos aveți o listă cu experiențe hands on cu acest device-uri, după cum urmează.

ASUS România, cei care ne-au invitat la conferința din Barcelona vă oferă 5 pachete în cadrul concursului nostru, care conțin 5 cleaning kit-uri, 5 tricouri (3 mărimea XL și 2 mărimea M). De remarcat entuziasmul reprezentanților ASUS, atât la conferință, cât și atunci când ne-au prezentat hands-on-ul cu foarte multe informatii despre PadFone și cu detalierea fiecărei funcții. în ce privește concursul nostru, care azi va aduce premiile de mai sus, regulamentul e simplu: primii 5 care dau RT pe Twitter la articolul acesta și dau și share pe Facebook aceluiași articol au parte de cadoul promis. Mai multe detalii aflați aici!

Le mulțumim celor de la ASUS pentru sprijin și vă așteptam cu RT-urile pentru premii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×