Probleme cu procesoarele Snapdragon! HTC One X și One S ar putea Întârzia!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.393 ori
<b>Probleme cu procesoarele Snapdragon! HTC One X și One S ar putea Întârzia!</b>Deși HTC One X a fost unul dintre cele mai apreciate terminale noi de la MWC 2012, nu ar trebui să vă grăbiți să faceți economii pentru acest smartphone quad core, deoarece el va mai întârzia. și nu este doar cazul său, ci și al lui HTC One S,...

Deși HTC One X a fost unul dintre cele mai apreciate terminale noi de la MWC 2012, nu ar trebui să vă grăbiți să faceți economii pentru acest smartphone quad core, deoarece el va mai întârzia. și nu este doar cazul său, ci și al lui HTC One S, cel mai subțire terminal HTC, care va întârzia la rândul său. Amânările sunt aparent puse pe seama unor probleme cu producția noul procesor Qualcomm Snapdragon.

Din câte știu, HTC One X va folosi un procesor Nvidia Tegra 3 și nu un Qualcomm, dar tocmai am aflat că varianta pentru AT&T se va baza pe un CPU Snapdragon dual core de nouă generație și nu un Tegra 3. Problemele fabricii TSMC vor afecta toți producătorii de telefoane bazate pe procesoare Qualcomm Snapdragon, deci va fi interesant să vedem ce va face HTC în perioada următoare și cum se va descurca la capitolul livrări. și telefoane ca ASUS PadFone sau Panasonic Eluga Power depind tot de soluția de procesare Qualcomm, deci mă aștept și aici la întârzieri.

Rețineți totuși că întârzierea telefoanelor nu e garantată 100%, deoarece e posibil ca TSMC să se fi pregătit din timp pentru probleme sau că procesoarele să fi fost deja livrate. în ce constă problema companiei? Liniile de producție din fabricile sale sunt oprite de 3 săptămâni și asta se va simți totuși cândva în următoarele luni... Ce pot să zic decât mai mult timp pentru Intel să vină cu propriile soluții de procesare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×