MWC 2012: Lumigon T2 hands on - un telefon din sticlă și oțel inoxidabil, elegant și original (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lumigon 1.334 ori
<b>MWC 2012: Lumigon T2 hands on - un telefon din sticlă și oțel inoxidabil, elegant și original (Video)</b>înainte de a pleca de la MWC 2012 trimisul nostru Zsolt a petrecut puțin timp cu reprezentanți ai companiei Lumigon, care ne-au prezentat handsetul T2. Aflați că acest telefon nu a fost prezentat oficial la MWC, astfel că handsetul și-a făcut...

înainte de a pleca de la MWC 2012 trimisul nostru Zsolt a petrecut puțin timp cu reprezentanți ai companiei Lumigon, care ne-au prezentat handsetul T2. Aflați că acest telefon nu a fost prezentat oficial la MWC, astfel că handsetul și-a făcut apariția în cadru neoficial. El ne-a fost prezentat de Rikke Juul Hansen, care a fost destul de drăguță să ne parcurgă funcțiile terminalului.

Din păcate în preview-ul video de mai jos soarele se reflectă destul de mult în ecranul acestui smartphone. De remarcat eleganța lui T2, care vine cu o carcasă din oțel inoxidabil, îmbinat cu sticlă, totul pentru un design minimalist și cu feeling premium. Lumigon este o companie daneză, iar noul lor model are și un buton programabil, căruia îi puteți asocia diferite funcții. Handsetul mai dispune și de conexiune infraroșu și are o funcție de telecomandă pentru diferite televizoare.

  • Dimensiuni: 9.9 mm grosime
  • CPU: Snapdragon S2, single, 1.4 GHz
  • Display: 3.8 inch, Gorilla Glass
  • Camera: 8MP, autofocus, captura video 1080p
  • Memorie: slot microSD
  • Conectivitate: WiFi, infraroșu, Bluetooth, GPS

Lumigon T2 rulează Android 4.0 cu o interfață personalizată, vine cu radio FM și tehnologie audio Bang & Olufsen, deci se va auzi fantastic muzica pe acest device si mai ales basul Partea din spate a lui T2 este fabricată din plastic, iar butonul de deasupra ecranului este acela personalizabil despre care vorbeam. Per total avem aici o combinație de oțel inoxidabil, tehnologie audio de top, Gorilla Glass și Android 4.0, toate la un preț de 500 de euro și cu o lansare a lui T2 până la finalul primei jumătăți a anului.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×