LG T375 și LG T385 - telefoane touch dual-sim și single-sim

Autor:  | Publicat în:  LG 2.803 ori
<b>LG T375 și LG T385 - telefoane touch dual-sim și single-sim</b>MWC Barcelona a reprezentat și debutul unor telefoane touch simple, fără sistem de operare și cu o interfață ce suportă widget-uri. LG T375 este dual-sim, iar LG T385 suportă o singură cartelă SIM. Aceasta este singura diferență dintre ele....

MWC Barcelona a reprezentat și debutul unor telefoane touch simple, fără sistem de operare și cu o interfață ce suportă widget-uri. LG T375 este dual-sim, iar LG T385 suportă o singură cartelă SIM. Aceasta este singura diferență dintre ele.

Au un display de 3.2 inch cu rezoluție QVGA. Conectivitatea este asigurată de GSM/EDGE, Wi-Fi. Camera foto este de doar 2 Megapixeli, memoria poate fi extinsă cu un microSD, jack de 3.5 mm. Presupun că prețul de comercializare nu va depăși 100 de euro.

Vedeți mai jos o galerie foto și un video de promovare. Lansarea este prognozată pentru martie 2012.

LG T375 și LG T385 - telefoane touch dual-sim și single-sim

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×