LG T375 și LG T385 - telefoane touch dual-sim și single-sim

Autor:  | Publicat în:  LG 2.860 ori
<b>LG T375 și LG T385 - telefoane touch dual-sim și single-sim</b>MWC Barcelona a reprezentat și debutul unor telefoane touch simple, fără sistem de operare și cu o interfață ce suportă widget-uri. LG T375 este dual-sim, iar LG T385 suportă o singură cartelă SIM. Aceasta este singura diferență dintre ele....

MWC Barcelona a reprezentat și debutul unor telefoane touch simple, fără sistem de operare și cu o interfață ce suportă widget-uri. LG T375 este dual-sim, iar LG T385 suportă o singură cartelă SIM. Aceasta este singura diferență dintre ele.

Au un display de 3.2 inch cu rezoluție QVGA. Conectivitatea este asigurată de GSM/EDGE, Wi-Fi. Camera foto este de doar 2 Megapixeli, memoria poate fi extinsă cu un microSD, jack de 3.5 mm. Presupun că prețul de comercializare nu va depăși 100 de euro.

Vedeți mai jos o galerie foto și un video de promovare. Lansarea este prognozată pentru martie 2012.

LG T375 și LG T385 - telefoane touch dual-sim și single-sim

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×