MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 4s - retina display Într-o mică galerie foto

1.174 ori
<b>MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 4s - retina display Într-o mică galerie foto</b>ViewSonic este un brand necunoscut pe plan local, dar merită să amintim de telefoanele lor lansate la MWC Barcelona 2012. Să vedem dacă se vor și concretiza prin lansarea în piață și nu doar prin prezentarea unor sample-uri în cadrul...

ViewSonic este un brand necunoscut pe plan local, dar merită să amintim de telefoanele lor lansate la MWC Barcelona 2012. Să vedem dacă se vor și concretiza prin lansarea în piață și nu doar prin prezentarea unor sample-uri în cadrul expozițiilor în genul celei ce are loc acum în Spania.

ViewSonic ViewPhone 4s din denumire aduce aminte de iPhone 4S cât și prin rezoluția display-ului de 640x960 pixeli, idem cu ecranul lui iPhone 4 & iPhone 4S. Tehnologia din spatele său este Super Clear IPS LCD, de 3.5 inch, procesor single core de 1 GHz, cameră principală de 5 Megapixeli și secundară de 0.3 Megapixeli, funcție dual-sim și Android 4.0, grosime în jurul a 10 mm.

 MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 4s - retina display Într-o mică galerie foto

Nu-i așa că sună prea frumos? Retina display, Android 4.0 și dual sim într-un singur smartphone.

MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 4s - retina display Într-o mică galerie foto

Este așteptat spre a fi lansat din august 2012 în SUA la prețul de 499 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×