MWC 2013: Alcatel One Touch Scribe Easy hands on preview - phablet de buget cu Jelly Bean (Video)

2.187 ori
<b>MWC 2013: Alcatel One Touch Scribe Easy hands on preview - phablet de buget cu Jelly Bean (Video)</b>Ideea de phablet ieftin nu trebuie să vă mire în 2013, deoarece asistăm la o invazie a terminalelor cu ecrane de 5+ inch, dotări modeste și carcase din plastic. Printre ele se numără și modelul Alcatel One Touch Scribe Easy, phablet de buget cu...

Ideea de phablet ieftin nu trebuie să vă mire în 2013, deoarece asistăm la o invazie a terminalelor cu ecrane de 5+ inch, dotări modeste și carcase din plastic. Printre ele se numără și modelul Alcatel One Touch Scribe Easy, phablet de buget cu Jelly Bean.

Terminalul are un procesor dual core, probabil un Mediatek, iar acest device ar putea ajunge la noi cu un preț sub 1000 de lei. De vreme ce Alcatel a fost cumpărat de brandul chinez TCL bănuiesc că se va miza întâi pe o lansare în China apoi în Europa. Acest device va sosi și într-o versiune dual SIM și aduce un display de 5 inch, cu rezoluție modestă, de 480 x 800 pixeli. Lansarea să va avea loc în acest trimestru și remarcăm totuși unghiurile slabe de vizualizare și carcasa din plastic ieftin.

Alcatel One Touch Scribe Easy

Nu ne plângem de aceste aspecte, deoarece sunt de așteptat la un model low end, orientat către publicul cu buget mai mic. Dotările includ și 512 MB RAM, 4 GB memorie internă, o cameră de 5 MP în spate, GPS și o cameră frontală VGA. Avem și o baterie Li-Ion 2500 mAh la bordul noului venit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×