MWC 2013: Alcatel One Touch Scribe HD, un prim phablet al companiei (Video)

1.297 ori
<b>MWC 2013: Alcatel One Touch Scribe HD, un prim phablet al companiei (Video)</b>Cei de la Alcatel atacă o zonă high end a terminalelor mobile, după ce au fost achiziționați de către TCL, o companie chineză. Francezii care făceau înainte telefoane low end au ajuns acum să fabrice și phableturi, precum cel de mai jos. E...

Cei de la Alcatel atacă o zonă high end a terminalelor mobile, după ce au fost achiziționați de către TCL, o companie chineză. Francezii care făceau înainte telefoane low end au ajuns acum să fabrice și phableturi, precum cel de mai jos. E vorba despre Alcatel One Touch Scribe HD, care are parte de un preview mai jos.

Se remarcă atenția la detalii, după cum afirma Emil în clip și trebuie să aflați că acest terminal a fost prezentat inițial la CES 2013 și adus în Europa la MWC 2013. Phabletul include un procesor quad core la 1.2 GHz, ecran de 5 inch HD, 1 GB RAM, 3G cu viteze de până la 42 Mbps și o baterie de 2500 mah. One Touch Scribe HD poate veni în variante single SIM sau dual SIM și observăm un mic accesoriu, o husă de protecție arătoasă.

Alcatel One Touch Scribe HD

Observ în imaginea promoțională a terminalului și un stylus, deși nu e foarte clar dacă acesta vine la pachet cu un asemenea accesoriu, sau e doar compatibil cu acesta. Gadgetul va sosi pe piața în trimestrul 3, rulează Android 4.1 Jelly Bean, iar dacă vreți dimensiuni, acest model măsoară 8.5 mm în grosime și cântărește 135 de grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×