Angry Birds Action Review (Allview P8 Energy Pro): pinball se întâlneşte cu Angry Birds şi cu grafica 3D a filmului dedicat (Video)

1.762 ori
<b>Angry Birds Action Review (Allview P8 Energy Pro): pinball se întâlneşte cu Angry Birds şi cu grafica 3D a filmului dedicat (Video)</b>Nu am primit un joc propriu zis asociat lui Angry Birds Movie în această primăvară, dar jocul Angry Birds Action pare să ţină locul aceluia. El este gratuit in Play Store, lansat la final de primăvară după luni bune de soft launch şi l-am testat pe

Nu am primit un joc propriu zis asociat lui Angry Birds Movie în această primăvară, dar jocul Angry Birds Action pare să ţină locul aceluia. El este gratuit in Play Store, lansat la final de primăvară după luni bune de soft launch şi l-am testat pe Allview P8 Energy Pro.

Acest titlu combină conceptul jocului pinball cu cel clasic Angry Birds şi cu o nouă grafică a păsărilor, apărută odată cu noul film. Tot ce trebuie să faceţi e să trageţi cu păsările într-un mediu 3D ceva mai claustrofobic decât de obicei şi să vă bazaţi pe ricoşeturi mult mai mult decât de obicei. Avem şi powerup-uri, care pot îngheţa totul din jur, pot face zidurile mai uşor de trecut sau să facă pasărea mai "bouncy".

Review Angry Birds Action, prezentat pe telefonul Allview P8 Energy Pro

Există nivele împărţite în câte 2-3 sub-nivele şi mereu riscăm să rămânem fără păsări sau vieţi, care sunt limitate după moda tipică freemium. Grafică 3D arata binişor şi avem foarte, foarte multe obiecte destructibile. Vom obţine ouă de păsări şi bomboane ca pickup-uri principale şi scopul fiecărui nivel. Harta lui Angry Birds Action e fix în stil Candy Crush, iar fiecare nivel poate fi câştigat cu până la 3 stele.

Vom cere energie prietenilor, cam ca în Candy Crush, iar la fiecare ultimă lovitură în nivel avem o animaţie slow motion arătoasă. Mediul de joc se schimbă în timp real, pe măsură ce ventilatoarele suflă obiecte în jur şi avem şi avioane care aruncă cu itemuri, plus TNT-ul care adaugă exploziile în ecuaţie. Jocul provoacă dependenta, dar e foarte repetitiv că gameplay şi desfăşurare.

Practic singurele surprize vin de la powerup-uri şi avem şi limitarea acelui energy meter. Îi acordăm nota de 7.8 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Allview P8 Energy Pro îl puteți afla de aici.

Review Angry Birds Action, prezentat pe telefonul Allview P8 Energy Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×