MWC 2013: Fujitsu Arrows Tab hands on - o tabletă cu o über baterie și difuzoare uriașe (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 958 ori
<b>MWC 2013: Fujitsu Arrows Tab hands on - o tabletă cu o über baterie și difuzoare uriașe (Video)</b>Fujitsu ne-a impresionat anul trecut la MWC prin terminalele sale rezistente la apă, iar acum la MWC 2013 aduce o tabletă foarte interestanta, pe numele său Fujitsu Arrows Tab. Device-ul poate fi admirat mai jos, iar în următoarele rânduri aflați...

Fujitsu ne-a impresionat anul trecut la MWC prin terminalele sale rezistente la apă, iar acum la MWC 2013 aduce o tabletă foarte interestanta, pe numele său Fujitsu Arrows Tab. Device-ul poate fi admirat mai jos, iar în următoarele rânduri aflați și detalii despre acest produs.

Tableta ne-a uimit prin 2 aspecte: difuzoarele sale înconjoară display-ul în toate părțile, deci sunt uriașe și capacitatea bateriei e impresionantă: 10.080 mAh. Aparent, Arrows Tab ar reuși să ajungă chiar și la 2 zile de funcționare cu utilizare moderată. Terminalul rulează Android 4.0 ICS și vine doar cu WiFi, el debutând deja în magazinele din Japonia pe 15 februarie.

Fujitsu Arrows Tab

Fujitsu Arrows Tab rezista și la contactul cu apa și dispune de un ecran Full HD de mari dimensiuni. Nouă tableta vine și cu tehnologia Fujitsu Human Centric, care oferă o experiență user-friendly, reglând culoarea și controlul touch special pentru utilizatorii în vârstă. Gadgetul dispune și de un senzor pe bază de amprentă și un mod special de utilizare pentru copii. Sub carcasa se ascunde un CPU quad core Nvidia Tegra 3 de 1.7 GHz, iar acest device cântărește doar 589 de grame și măsoară 9.9 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×