Allview AllDro 3 Speed Quad, tableta Allview cu ecran de tip Retina si procesor quad-core, dezvăluit În premieră aici pe Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  Allview 3.161 ori
<b>Allview AllDro 3 Speed Quad, tableta Allview cu ecran de tip Retina si procesor quad-core, dezvăluit În premieră aici pe Mobilissimo.ro</b>Allview pregătește o tabletă cu procesor quad-core și rezoluție identică cu retina display de pe iPad 3 & 4. Se va numi Allview AllDro 3 Speed Quad și am avut ocazia să văd primul prototip al device-ului la MWC Barcelona, la standul...

Allview pregătește o tabletă cu procesor quad-core și rezoluție identică cu retina display de pe iPad 3 & 4. Se va numi Allview AllDro 3 Speed Quad și am avut ocazia să văd primul prototip al device-ului la MWC Barcelona, la standul României. 

Tableta va integra un CPU quad-core de la Mediatek tactat la 1.2 GHz (sau AllWinner A31 - multumim Petre), 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare + slot pentru microSD de până la 32 GB. Am făcut în mare viteză și o galerie foto cu tableta. Atenție că este un prototip și unele detalii se vor putea schimba între timp.

Allview AllDro 3 Speed Quad

Rulează Android 4.1 Jelly Bean. Nu știu nimic de capacitatea bateriei, dar bănui că va fi de o capacitate mare. Astfel va suferi la acest capitol. iPad 3 & 4 include o baterie de peste 11.000 mAh.

Nu se pot trage concluzii în acest moment. Se vedea foarte bine, deși era acoperită cu o folie de plastic. în funcție de preț s-ar putea să aibă priză mai mare sau ceva mai redusă la public.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×