MWC 2013: HP Slate 7, tabletă ieftină cu Android, o nouă Încercare pentru HP (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.448 ori
<b>MWC 2013: HP Slate 7, tabletă ieftină cu Android, o nouă Încercare pentru HP (Video)</b>HP a uimit ieri întreg peisajul tech anunțând o tabletă cu Android la bord, după încercarea nereușită din 2011, numită TouchPad. HP a refuzat și colaborarea cu Microsoft pentru producția de tablete Windows RT și a optat pentru Android, se...

HP a uimit ieri întreg peisajul tech anunțând o tabletă cu Android la bord, după încercarea nereușită din 2011, numită TouchPad. HP a refuzat și colaborarea cu Microsoft pentru producția de tablete Windows RT și a optat pentru Android, se pare. Rezultatul îl vedeți mai jos, sub forma lui HP Slate 7.

Terminalul costă 169 de dolari și are dotări modeste, potrivite unui asemenea preț. Ele includ 1 GB RAM, un display de 7 inch cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, 16 GB memorie internă și o cameră de 3 MP în spate. în fată avem o cameră VGA, iar gadgetul va fi pus în vânzare în aprilie, dacă vă tentează.

HP Slate 7

Procesorul de la bordul lui Slate 7 este un Cortex A9, iar la prima atingere tableta pare solidă, cu o ramă metalică, din oțel inoxidabil care îi asigură rigiditate. Partea din spate are un finisaj soft touch mat, care asigură o aderentă bună. Produsul va fi disponibil pe argintiu și roșu și vine cu tehnologie Beats Audio, partener important pentru HP și pe laptopurile lor.

în cazul în care vă întrebați, ecranul nu este un IPS, ci un FFS, care se descurcă rezonabil din câte am văzut la stand.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×