MWC 2013: ASUS PadFone Infinity hands on: spatele de metal ne-a cucerit! (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.859 ori
<b>MWC 2013: ASUS PadFone Infinity hands on: spatele de metal ne-a cucerit! (Video)</b>Dacă PadFone 2 a primit o notă mare în review-ul Mobilissimo.ro, PadFone 3 aka ASUS PadFone Infinity ne-a cucerit la MWC 2013 prin spatele său metalic arătos. Terminalul hibrid a fost prezentat ieri în cadrul conferinței ASUS, iar astăzi venim cu...

Dacă PadFone 2 a primit o notă mare în review-ul Mobilissimo.ro, PadFone 3 aka ASUS PadFone Infinity ne-a cucerit la MWC 2013 prin spatele său metalic arătos. Terminalul hibrid a fost prezentat ieri în cadrul conferinței ASUS, iar astăzi venim cu o filmare a experienței hands on cu acest device.

PadFone Infinity crește diagonală lui PadFone 2, aduce un procesor mai bun, dar și aceeași cantitate de RAM și cameră similară cu PadFone 2, deci upgrade-ul nu e chiar uriaș. Rețineți și că noul PadFone costă 999 euro și vine pe piața în luna aprilie. Vedem în clip și modul de funcționare dinamică, cu o activitate pornită pe telefon și continuată pe tableta, cum ar fi playback-ul video, de exemplu. Atât telefonul, cât și tableta suporta o rezoluție Full HD, deci s-a făcut un upgrade și la acest capitol.

ASUS PadFone Infinity

Creierul acestui hibrid este un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 600 de 1.7 GHz, însoțit de 2 GB RAM, memorie internă de 32 sau 64 GB și conectivitate WiFi și Bluetooth 4.0, plus NFC. Avem și o cameră frontală de 2 MP, Android 4.2 drept OS și o baterie Li-Po de 2400 mAh pe handset, a cărei viață e extinsă de 3 ori de bateria tabletei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×