MWC 2013: LG Optimus F7 ni se prezintă la prima atingere (Video)

1.696 ori
<b>MWC 2013: LG Optimus F7 ni se prezintă la prima atingere (Video)</b>Săptămâna trecută, înainte să ne pregătim bagajele de MWC 2013, LG a anunțat câteva din terminalele sale pe care le va aduce în Barcelona. Printre ele se numără și câteva modele din Seria F, printre care și LG Optimus F7, filmat într-o...

Săptămâna trecută, înainte să ne pregătim bagajele de MWC 2013, LG a anunțat câteva din terminalele sale pe care le va aduce în Barcelona. Printre ele se numără și câteva modele din Seria F, printre care și LG Optimus F7, filmat într-o experiență hands on oficială de către Emil Dragotă, trimisul nostru la  MWC.

în acest scurt video preview vedem în acțiune o funcție foto care permite realizarea a două cadre inainte și două cadre după momentul în care declanșați captura, pentru a surprinde și acele mici momente inedite ale unei fotografii. Remarc o textură punctată pe spatele telefonului, care se vede și în poze și care amintește ușor de textura de sub sticlă lui Nexus 4. LG Optimus F7 combină dotări de smartphone midrange al anului 2013 cu unele high end.

LG Optimus F7

El vine cu un display True HD IPS LCD de 4.7 inch, pe care îl admirați mai jos, cu rezoluție 720p și densitate a pixelilor de 312 ppi. Avem la dispoziție și 2 GB RAM, memorie internă de 8 GB, slot microSD și toate acestea într-un corp cu grosime de 9.6 mm. Handsetul dispune de o cameră de 8 megapixeli în spate și de o cameră frontală de 1.3 MP. Terminalul rulează Android 4.1.2 Jelly Bean și folosește un CPU dual core de 1.5 GHz. Vă vom dezvălui prețul atunci când vom afla!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×