MWC 2013: Hands on cu Huawei Ascend Mate, mamutul care face Galaxy Note II să pară un pitic (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.771 ori
<b>MWC 2013: Hands on cu Huawei Ascend Mate, mamutul care face Galaxy Note II să pară un pitic (Video)</b>încă de la CES 2013, când a fost prezentat Huawei Ascend Mate, nu am înțeles rostul unui ecran de 6.1 inch pe un terminal care vrea să pară totuși un telefon. Ei bine, iată că device-ul a venit în formă finală la MWC 2013, în Barcelona iar...

încă de la CES 2013, când a fost prezentat Huawei Ascend Mate, nu am înțeles rostul unui ecran de 6.1 inch pe un terminal care vrea să pară totuși un telefon. Ei bine, iată că device-ul a venit în formă finală la MWC 2013, în Barcelona iar Emil Dragotă l-a filmat la fața locului pentru a-l admira și voi.

Acest mamut nu are chiar cele mai impresionante dotări și bănuiesc că Huawei mizează pe un preț scăzut pentru a lua fata altor phableturi mai mici. Device-ul va sosi pe piața chiar în această lună și măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 198 de grame, cifre deloc rele pentru phablet cu diagonală de 6.1 inch. Ecranul sau este un IPS+ LCD cu rezoluție 720p și protecție Gorilla Glass.

Ecranul lui Ascend Mate este luminos, clar, iar culorile sunt foarte vii. Huawei a implementat pe acest handset un meniu circular care poate fi plasat oriunde pe ecran, iar acesta oferă acces la funcții esențiale că email, contacte și notepad. Dotările acestui model includ și 2 GB RAM, camera de 8 megapixeli, Android 4.1 Jelly Bean și un procesor Huawei K3V2 quad core de 1.5 GHz, plus o baterie Li-Ion de 4050 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×