MWC 2014: Alcatel One Touch Idol X+ hands on preview - un octa core solid de 2 GHz (Video)

1.217 ori
<b>MWC 2014: Alcatel One Touch Idol X+ hands on preview - un octa core solid de 2 GHz (Video)</b>Pentru o perioadă Alcatel părea doar o companie a trecutului, a modelelor low end de pe vremuri, dar apoi au fost cumpărați de chinezii de la TCL, care au schimbat total strategia. Acum vedem modele de handseturi high end și chiar un smartphone octa...

Pentru o perioadă Alcatel părea doar o companie a trecutului, a modelelor low end de pe vremuri, dar apoi au fost cumpărați de chinezii de la TCL, care au schimbat total strategia. Acum vedem modele de handseturi high end și chiar un smartphone octa core, precum Alcatel One Touch Idol X+, prezent la MWC 2014.

Acest device a primit o filmare hands on de la Zsolt, trimisul nostru în Barcelona. Remarcăm din start cât de fluidă e interfața acestui handset, dar și faptul că e customizata folosind culori foarte vii. Combinația de culori și designul plat mă face să mă gândesc puțin la iOS 7. Telefonul adopta un design pătrățos și la interior are un procesor octa core Mediatek de 2 GHz, însoțit de 2 GB RAM și 16 sau 32 GB memorie internă.

Alcatel One Touch Idol X+

Alcatel One Touch Idol X+ folosește un display Full HD de 5 inch, difuzoare stereo, slot microSD și are o cameră de 13 megapixeli, al cărui mod Panorama e prezentat în video în detaliu. Energia e asigurata de o baterie de Li-Ion de 2500 mAh și mi se pare foarte interesant formatul acestui telefon, care pare puțin mai mare de 5 inch.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×