HTC One M8 apare Într-o serie de noi fotografii live pe culoarea argintie

1.257 ori
<b>HTC One M8 apare Într-o serie de noi fotografii live pe culoarea argintie</b>Deși în ultimele zile zvonurile cu privire la noul HTC One au cam lipsit de pe internet, iată că imediat după ce Mobile World Congress 2014 și-a închis porțile, device-ul în cauză apare într-o serie de noi fotografii live. &nbsp; După câte...

Deși în ultimele zile zvonurile cu privire la noul HTC One au cam lipsit de pe internet, iată că imediat după ce Mobile World Congress 2014 și-a închis porțile, device-ul în cauză apare într-o serie de noi fotografii live.

După câte putem observa, terminalul din imaginea de mai sus este protejat de o carcasă transparentă, care ne permite să remarcăm camera foto duală despre care se tot vorbește în ultimul timp. Imaginile cu pricina au fost trimise de către un membru al forumului HardForums, persoană ce susține faptul că device-ul va fi mult mai subțire față de generația precendentă și va integra o cameră frontală de 4 megapixeli.

HTC One M8 apare Într-o serie de noi fotografii live pe culoarea argintie

De asemenea, se așteaptă ca noul One să vină cu un display Full HD de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 800/801, 2 GB RAM și o cameră foto duală ce va realiza fotografii superbe în condiții low-light. Noul HTC One va fi lansat în mai puțin de o lună, mai precis pe 25 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×