MWC 2014: Gionee Elife E7 hands on preview - modelul care a stat la baza lui Allview X1 Xtreme analizat cu atenție (Video)

1.492 ori
<b>MWC 2014: Gionee Elife E7 hands on preview - modelul care a stat la baza lui Allview X1 Xtreme analizat cu atenție (Video)</b>Cu câteva zile în urmă vă prezentăm un review detaliat al lui Gionee Elife E7, precursorul lui Allview X1 Xtreme. Gionee este compania din China care are rol de OEM pentru Allview, iar ea a avut stand la MWC. Cu această ocazie am pus mâna pe Elife...

Cu câteva zile în urmă vă prezentăm un review detaliat al lui Gionee Elife E7, precursorul lui Allview X1 Xtreme. Gionee este compania din China care are rol de OEM pentru Allview, iar ea a avut stand la MWC. Cu această ocazie am pus mâna pe Elife E7.

Acesta este un smartphone lansat în 2013 în China, cu o grosime de 9.5 mm și greutate de 150 de grame. El integrează un display IPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluție Full HD și protecție Gorilla Glass 3. în experiența hands on a fost evidențiata camera și în special funcțiile camerei frontale, care poate înfrumuseța fata utilizatorului atunci când realizează selfie-uri.

 MWC 2014: Gionee Elife E7 hands on preview - modelul care a stat la baza lui Allview X1 Xtreme analizat cu atenție (Video)

Acest model cu design pătrățos vine cu un procesor Snapdragon 800 la interior și o cameră de 16 megapixeli în spate, care are o interfață custom foarte interesantă și aș putea spune chiar mai atractivă decât un UI de la Motorola sau LG de exemplu. Acest handset dispune de 3 GB RAM, 32 GB memorie internă și are și o versiune 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×