MWC 2014: Panasonic ToughPad 5 hands on preview - telefonul ultrarezistent prin definiție (Video)

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 753 ori
<b>MWC 2014: Panasonic ToughPad 5 hands on preview - telefonul ultrarezistent prin definiție (Video)</b>Panasonic are o serie de device-uri ultrarezistente, cunoscut sub numele de ToughBook în cazul laptopurilor și ToughPad în cazul tabletelor. Ei bine, iată că în acest an lansează și un telefon ToughPad, pe care îl vedeți mai jos. &nbsp; Acesta...

Panasonic are o serie de device-uri ultrarezistente, cunoscut sub numele de ToughBook în cazul laptopurilor și ToughPad în cazul tabletelor. Ei bine, iată că în acest an lansează și un telefon ToughPad, pe care îl vedeți mai jos.

Acesta este un smartphone capabil să reziste la contacte dure și care poate fi scăpat de la 3 metri înălțime fără a păți nimic grav. Produsul are o alură masivă, după cum se vede și în video, unde asistăm și la desfacerea carcasei protectoare. Acesta nu este un telefon comercial, ci mai degrabă unul destinat mediului corporate și business.

MWC 2014: Panasonic ToughPad 5 hands on preview - telefonul ultrarezistent prin definiție (Video)

Deși doamna de la stand a afirmat că nu se știe încă prețul handseturilor, se vehiculează o valoare de 1300 de dolari. Există o versiune cu Android și una cu Windows Embedded 8 a acestui device, iar el poate supraviețui la temperaturi de la minus 20 de grade Celsius la 60 de grade plus. în plus, terminalul poate fi scufundat sub apă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×