Allview X1 Xtreme Își arată performanța Într-un prim review al precursorului său

3.033 ori
<b>Allview X1 Xtreme Își arată performanța Într-un prim review al precursorului său</b>După cum știți deja, Gionee este unul dintre producătorii din China care realizează terminalele Allview high end. A fost și cazul modelului X1 Soul și este și cazul noului Allview X1 Xtreme. Dacă handsetul va ajunge în magazine de abia în...

După cum știți deja, Gionee este unul dintre producătorii din China care realizează terminalele Allview high end. A fost și cazul modelului X1 Soul și este și cazul noului Allview X1 Xtreme. Dacă handsetul va ajunge în magazine de abia în martie și îi vom realiza un review atunci, ei bine iată că a apărut deja un review al precursorului său.

E vorba despre Gionee Elife E7, care a primit un review mega detaliat în China și care e plin de cuvinte de laudă. Vă reamintesc că acest smartphone vine cu un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 800 și camera de 16 MP în spate. Observăm și interfața personalizată a handsetului și un nou task manager, care arată interesant.

Allview X1 Xtreme - Gionee Elife E7

Telefonul suportă și funcția floating apps și aduce exact ceea ce ceream la ultimele review-uri Allview: o interfață mai modernă a camerei. Vedem și enorm de multe opțiuni ale acesteia și aflăm că senzorul de 16 MP vine cu blitz LED și deschidere F/2.2. Nici benchmark-urile nu lipsesc, iar Elife E7 obține 33.318 puncte în AnTuTu și 11.668 puncte în 3DMark Extreme.

Benchmark Allview X1 Xtreme

Allview X1 Xtreme

Mai multe detalii aflați aici, dar deocamdată acest model nu sună deloc rău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×