MWC 2014: Huawei lansează TalkBand B1, o brățară cu headset Înlăturabil

1.627 ori
<b>MWC 2014: Huawei lansează TalkBand B1, o brățară cu headset Înlăturabil</b>Deși ne așteptam ca Huawei să lanseze un smartwatch azi, iată că firma chineză ne-a oferit cel mai apropiat produs de acest segment: o brățară smart. Prezentată în cadrul conferinței de azi, la care am realizat live blogging prin trimisul...

Deși ne așteptam ca Huawei să lanseze un smartwatch azi, iată că firma chineză ne-a oferit cel mai apropiat produs de acest segment: o brățară smart. Prezentată în cadrul conferinței de azi, la care am realizat live blogging prin trimisul nostru Zsolt Tamassy, brățara TalkBand B1 poate fi admirată mai jos.

Ea va costa 99 de euro și include un headset Bluetooth înlăturabil. Terminalul vine cu un display flexibil OLED de 1.4 inch, care afișează printre altele și câți pasi ați făcut și caloriile consumate. în plus ecranul va afișa și ce persoane vă apelează pe telefonul conectat la brățara. Partea de headset a gadgetului cântărește doar 9.4 grame, include o baterie de 90 mAh, care asigură cam 7 ore de convorbiri sau 6 zile de fitness tracking.

Huawei TalkBand B1

încărcarea se realizează via USB și durează 2 ore. TalkBand B1 monitorizează și calitatea somnului utilizatorului și ciclurile de somn. Orice terminal cu Android 2.3 sau versiuni ulterioare se poate conecta la aceasta brățară, sau orice device cu iOS peste 5.0. B1 face pairing cu un device Android via NFC și primiți și două microfoane pentru anulare a zgomotului de fond.

Huawei TalkBand B1 cântărește 26 de grame cu tot cu earpiece și va debuta în Europa în trimestrul 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×