Huawei Mate 9 ar fi apărut într-o fotografie live, care dezvăluie o cameră duală orientată vertical

1.283 ori
<b>Huawei Mate 9 ar fi apărut într-o fotografie live, care dezvăluie o cameră duală orientată vertical</b>Huawei Mate 9 pare a fi pregătit pentru un debut la IFA 2016, dacă ne luăm după scăparea depistată azi pe web. Ne-am fi aşteptat la un Mate S 2 mai degrabă, dar nu ne-ar deranja nici un urmaş pentru excelentul Mate 8, multă vreme campion de captură..

Huawei Mate 9 pare a fi pregătit pentru un debut la IFA 2016, dacă ne luăm după scăparea depistată azi pe web. Ne-am fi aşteptat la un Mate S 2 mai degrabă, dar nu ne-ar deranja nici un urmaş pentru excelentul Mate 8, multă vreme campion de captură low light la Mobilissimo.ro. Hai să vedem ce ne rezervă Mate 9.

Huawei Mate 9

El se prezintă la apel cu o scăpare a carcasei metalice, ce dezvăluie prezenţa unei camere duale discrete. De această dată cele două lentile nu sunt aranjate orizontal şi ascunse de un strat din sticlă, ci "expuse" şi dispuse orizontal. Vedem şi ceea ce pare a fi un telemetru laser şi probabil un spaţiu pentru blitz flancând camera, plus scannerul de amprente dedesubt.

Huawei Mate 9

Zvonuri despre camera duală de 20 + 20 MP pe Huawei Mate 9 datează de câteva luni şi revin în actualitate azi, confirmate de sursa scăpării. Jos găsim două grile generoase pentru difuzoare, flancând un port USB Type C, iar aici e vorba despre un smartphone masiv, a cărui diagonală ar fi undeva pe la 5.9 inch. Terminalul e aşteptat în octombrie sau noiembrie cu Android 7.0 preinstalat, deci teoria cu IFA nu e 100% sigură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×