Asistentul vocal Cortana va oferi suport pentru 15 limbi și dialecte

713 ori
<b>Asistentul vocal Cortana va oferi suport pentru 15 limbi și dialecte</b>Se pare că Microsoft are planuri serioase în privința lui Cortana, asistentul virtual cu nume de AI din jocul Halo. Astăzi aflăm că pe lângă comenzi vocale banale precum apelarea unui contact sau întrebați legate de vreme, acest asistent va...

Se pare că Microsoft are planuri serioase în privința lui Cortana, asistentul virtual cu nume de AI din jocul Halo. Astăzi aflăm că pe lângă comenzi vocale banale precum apelarea unui contact sau întrebați legate de vreme, acest asistent va suporta numeroase limbi străine.

Alte soluții că Siri, Google now sau S Voice au pornit doar cu una sau doar câteva limbi de circulație internațională suportate. Ei bine, Cortana va veni cu suport pentru limba chineză, în 3 variante ale sale, engleza, franceza, germana, italiană, japoneză, poloneză, portugheză, rusă și spaniola. De curiozitate, daca veti verifica, veți afla că cele mai vorbite limbi din lume sunt mandarina (chineză), spaniola, engleza, hindi și araba, conform Wikipedia.

Din aceste prime 5 nu sunt acoperite doar araba și hindi, deci pot spune că Microsoft stă bine. Avantajul e că în India se vorbește multă engleza, deci aspectul hindi e și el oarecum rezolvat. Microsoft vrea să includă și variantele regionale de limbi, inclusiv accentele britanice, cu 20 de distincții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×