MWC 2014: Lenovo Vibe X hands on preview demo - unul dintr cele mai subțiri telefoane Full HD din lume (Video)

1.202 ori
<b>MWC 2014: Lenovo Vibe X hands on preview demo - unul dintr cele mai subțiri telefoane Full HD din lume (Video)</b>Nu puteam uita de Lenovo la MWC 2014, cel mai mare producător de PC-uri aducând câteva terminale interesante la Barcelona. Printre ele se numără și Lenovo Vibe X, pe care îl puteți vedea în acțiune într-un demo preview filmat mai jos. &nbsp;...

Nu puteam uita de Lenovo la MWC 2014, cel mai mare producător de PC-uri aducând câteva terminale interesante la Barcelona. Printre ele se numără și Lenovo Vibe X, pe care îl puteți vedea în acțiune într-un demo preview filmat mai jos.

Acest hands on ne dezvăluie că acest device atinge 2 zile de utilizare a bateriei și că el cântărește sub 120 de grame. Că design, aceste model mă duce cu gândul la un Galaxy S II puțin mai mare, iar el măsoară doar 6.9 mm în grosime. Aflați și că acest produs a fost lansat în China de ceva vreme și e posibil să îl găsim deja și în Europa încă din ianuarie.

Lenovo Vibe X

Terminalul integrează un display IPS LCD de 5 inch, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, 2 GB RAM, 16/32 GB memorie internă, o cameră de 13 MP în spate și o cameră frontală de 5 MP. Avem la dispoziție Android 4.2 ca OS, iar procesorul este un MediaTek quad core de 1.5 GHz. Bateria are o capacitate ușor dezamăgitoare, de doar 2000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×