MWC 2014: Hisense Maxe X1 4G hands on preview - un maxi smartphone cu ecran de 6.8 inch

Autor:  | Publicat în:  Hisense 1.353 ori
<b>MWC 2014: Hisense Maxe X1 4G hands on preview - un maxi smartphone cu ecran de 6.8 inch</b>Se pare că nu doar Huawei lansează telefoane cu ecran de 7 inch, ci și alte companii din țara sa natală. Printre ele se numără și Hisense, care a adus la standurile din Barcelona un device numit Hisense Maxe X1 4G, care a primit un hands on de la...

Se pare că nu doar Huawei lansează telefoane cu ecran de 7 inch, ci și alte companii din țara sa natală. Printre ele se numără și Hisense, care a adus la standurile din Barcelona un device numit Hisense Maxe X1 4G, care a primit un hands on de la Mobilissimo.ro mai jos.

E vorba aici despre un terminal cu ecran de 6.8 inch și el iese în evidență prin faptul că servește drept mai multe gadgeturi. Astfel, el este atât un smartphone, cât și tableta, televizor și set top box. Produsul suporta o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și rulează Android 4.4 KitKat, cu o interfață deosebită aplicată peste.

MWC 2014: Hisense Maxe X1 4G hands on preview - un maxi smartphone cu ecran de 6.8 inch

Sub carcasa avem un procesor Snapdragon 800, cu frecvența de 2.3 GHz și în spate găsim o cameră de 13 MP. Interesantă e prezentă a doua difuzoare frontale aici, unele stereo că pe HTC One. Hisense Maxe X1 4G folosește 3 microfoane speciale pentru anularea zgomotului de fond, iar funcția sa de set top box permite transferul de conținuturi către un televizor prin intermediul unui cablu special dar și via wireless.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×