MWC 2014: Meizu MX3 și BQ Smartphone surprinse la Barcelona În stadiul de prototipuri bazat pe Ubuntu OS

899 ori
<b>MWC 2014: Meizu MX3 și BQ Smartphone surprinse la Barcelona În stadiul de prototipuri bazat pe Ubuntu OS</b>Ceea ce nu înțeleg în pe privește relația Meizu - Canonical, despre care aproape toate detaliile relevante sunt deja cunoscute, este de ce nu avem un anunț oficial încă. MWC de anul acesta ar fi reprezentat ocazia perfectă pentru o prezentare a...

Ceea ce nu înțeleg în pe privește relația Meizu - Canonical, despre care aproape toate detaliile relevante sunt deja cunoscute, este de ce nu avem un anunț oficial încă. MWC de anul acesta ar fi reprezentat ocazia perfectă pentru o prezentare a Ubuntu OS, care conform declarațiilor oficiale se află în stadiul final în ce privește dezvoltarea. Să fie oare suportul, sau mai de grabă lipsa lui, din partea dezvoltatorilor motivul reținerii?

încă de la începutul acestui an, cu ocazia CES, terminalul Meizu dedicat Canonical a fost imortalizat în imagini pe care vi le-am prezentat la momentul respectiv. Apoi, nu cu mult timp în urmă, am vorbit despre vizita Vicepreședintelui Canonical în cadrul Meizu, ce fără îndoială nu a fost una de curtoazie. Iar MWC ne dezvăluie, mulțumită celor de la GizChina, imagini nu doar cu smrtphone-ul MX3 pe care deja îl cunoaștem, dar și cu un produs marca BQ - ambele rulând Ubuntu OS.

MWC 2014: Meizu MX3 și BQ Smartphone surprinse la Barcelona În stadiul de prototipuri bazat pe Ubuntu OS

în ce privește configurațiile celor două terminale, vorbim de mode ce aparțin clasei de mijloc, în baza unor chip-uri quad-core Cortex A7 și cu 2, respectiv 1 GB memorie RAM pentru modelul BQ. Ambele beneficiază de camere foto/video performante și design atractiv, iar modelul BQ oferă și posibilitatea instalării a două cartele SIM. Despre modelul Meizu, primul reprezentant al noului sistem de operare, puteți citi toate delaliile legate despre lansare și configurație în articolul dedicat. Cât despre lansarea oficială, cele două modele nu vor ajunge pe piață înainte de jumătatea anului, în cel mai optimist caz.

MWC 2014: Meizu MX3 și BQ Smartphone surprinse la Barcelona În stadiul de prototipuri bazat pe Ubuntu OS

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×