MWC 2014: Samsung anunță versiunea octa core de Galaxy S5 cu procesor Exynos (ediție limitată)

1.522 ori
<b>MWC 2014: Samsung anunță versiunea octa core de Galaxy S5 cu procesor Exynos (ediție limitată)</b>După cum ne așteptam, Samsung a anunțat și o versiune octa core a lui Samsung Galaxy S5, pe lângă cea cu procesor Snapdragon 801 quad core. Ca de obicei, versiunea Snapdragon va veni cu suport LTE, iar cea cu Exynos va fi limitată la 3G. Varianta...

După cum ne așteptam, Samsung a anunțat și o versiune octa core a lui Samsung Galaxy S5, pe lângă cea cu procesor Snapdragon 800 quad core. Ca de obicei, versiunea Snapdragon va veni cu suport LTE, iar cea cu Exynos va fi limitată la 3G.

Varianta cu Snapdragon va fi lansată la nivel internațional, în vreme ce modelul cu Exynos va fi disponibil doar pe anumite piețe, în care consumatorii prefera un device 3G. în acest an, Galaxy S5 are un procesor octa core Exynos de 2.1 GHz, iar ca punct de reper, aflați că spre exemplu acest model nu va ajunge niciodată în SUA.

România are norocul ca unii retaileri să ofere ambele versiuni, dar în cantități destul de limitate pentru varianta Exynos. Sunt curios și care va fi diferența de preț și mai ales diferența de performanță. în plus, nu pot să nu mă întreb ce fel de Exynos e acesta. E oare un big.LITTLE sau toate cele 8 core-uri funcționează simultan.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×