Samsung Galaxy Gear unboxing: primul smartwatch Samsung scos din cutie, prins pe Încheiatură (Video)

3.237 ori
<b>Samsung Galaxy Gear unboxing: primul smartwatch Samsung scos din cutie, prins pe Încheiatură (Video)</b>împreună cu Samsung Galaxy Note 3 ne-a sosit la test și smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear, tot de la evoMAG.ro. Retailerul oferă acest ceas la prețul de 1.349 lei, iar detalii aflați mai jos. &nbsp; Gadgetul vine într-o cutie cu model de imitație...

împreună cu Samsung Galaxy Note 3 ne-a sosit la test și smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear, tot de la evoMAG.ro. Retailerul oferă acest ceas la prețul de 1.349 lei, iar detalii aflați mai jos.

Gadgetul vine într-o cutie cu model de imitație de lemn, iar în cutie găsim un cradle special pentru încărcare și conectare la Note 3, încărcătorul și manualele. Ceasul se conectează la cradle prin atașarea sa în jurul corpului său și unirea pinilor metalici. Samsung Galaxy Gear vine cu un display Super AMOLED de 1.63 inch, cu rezoluție de 320 x 320 pixeli, CPU Exynos de 800 MHz și camera de 1.9 megapixeli cu senzor BSI.

Samsung Galaxy Gear unboxing

Smartwatch-ul integrează și 2 microfoane, 1 difuzor pe cureaua ceasului și vine cu Bluetooth 4.0, giroscop, accelerometru și 4 GB memorie internă, plus 512 MB RAM. Măsoară 11.1 mm în grosime și cântărește 73.8 grame. Bateria sa este o unitate Li-Ion de 315 mAh, iar ca OS avem Android 4.2.2, dar cu o interfață specială pentru ceas.

Designul este o combinație între sport și business, cu un corp din plastic, fațada metalică și curea din cauciuc. Ceasul stă bine la încheietură, dar asta mai degrabă pentru un bărbat, cureaua fiind prea largă pentru o domnișoară, chiar și la cea mai mică setare de lărgime. Revenim cu un tutorial de pairing al ceasului cu Note 3 cât de curând!

Puteți afla prețul actualizat al lui Galaxy Gear, vizitând acest link.
​

Samsung Galaxy Gear unboxing
 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×