MARELE Câștigător al tabletei Evolio X8 Fusion la concursul Mobilissimo.ro este...

1.437 ori
<b>MARELE Câștigător al tabletei Evolio X8 Fusion la concursul Mobilissimo.ro este...</b>Ei bine da, azi, în miezul MWC, găsim timp pentru a ne respecta promisiunea, pentru a vă oferi super tableta și un giga cadou de Dragobete. E vorba despre Evolio X8 și tragerea la sorți prin random.org, care a făcut din Porojan Sabrina-Giorgiana...

Ei bine da, azi, în miezul MWC, găsim timp pentru a ne respecta promisiunea, pentru a vă oferi super tableta și un giga cadou de Dragobete. E vorba despre Evolio X8 și tragerea la sorți prin random.org, care a făcut din Porojan Sabrina-Giorgiana din Craiova un posesor de nouă tableta.

Am realizat o captură de ecran cu tragerea la sorți, astfel încât să vedeți că totul este legit, cum ar spune americanul. Au fost 328 de participanți validați în concursul al cărui sponsor a fost EVOLIO (mulțumim)! O felicităm pe Sabrina și sperăm să îi placă tableta, căci nouă ne-a plăcut și nota sa reflectă acest lucru. Ea nu câștiga doar o tabletă care valorează în jur de 700 de lei, ci și o tastatură oferită la pachet cu acest device.

Terminalul are o diagonală de 7.85 inch, un procesor quad core și a rulat fără cusur jocuri Asphalt 8, Syberia sau Riptide GP2. Nu se încinge, este foarte subțire și elegantă și are un corp metalic rezistent și arătos. Rețineți că mai avem încă un concurs, cel cu tableta LDK 785 3G, tableta pe care o puteți câștiga tot prin tragere la sorți. Câștigătorul va fi anunțat vineri!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×