MWC 2014: Urmărește aici Întreaga conferință Huawei de la MWC 2014 - lansarea lui MediaPad X1, MediaPad M1, TalkBand B1 și Ascend G6 (Video)

1.133 ori
<b>MWC 2014: Urmărește aici Întreaga conferință Huawei de la MWC 2014 - lansarea lui MediaPad X1, MediaPad M1, TalkBand B1 și Ascend G6 (Video)</b>​MWC 2014 a debutat pe 23 februarie cu o conferință de presă a celor de la Huawei, la care a participat trimisul Mobilissimo.ro, Zsolt Tamassy. El a filmat integral evenimentul, pe care îl puteți privi mai jos. &nbsp; Conferința a început cu...

​MWC 2014 a debutat pe 23 februarie cu o conferință de presă a celor de la Huawei, la care a participat trimisul Mobilissimo.ro, Zsolt Tamassy. El a filmat integral evenimentul, pe care îl puteți privi mai jos.

Conferința a început cu o ușoară întârziere, iar pe scena s-a aflat, printre alții, Richard Yu, șeful secțiunii Terminale Mobile al companiei chineze. Cuvintele de ordine ale prezentării au fost "Selfies" și "4G LTE". Huawei a pus mare accent pe camerele frontale și funcțiile de auto captura ale noilor sale terminale. Acestea sunt Huawei Ascend G6, un nou smartphone, Huawei MediaPad X1, un smartphone de 7 inch, tableta de 8 inch MediaPad M1 și TalkBand B1, o brățară cu funcții de fitness și headset Bluetooth integrat.

Pe lângă acestea, a fost prezentat și Huawei E5786, cel mai rapid hotspot WiFi mobil din lume și un model foarte subțire. Richard Yu a apărut pe scenă cu brățara TalkBand B1 la încheietură și am aflat că acest model are un headset Bluetooth, ce poate fi detașat și folosit ca atare, pentru a purta convorbiri. Un alt aspect inedit a fost faptul că tableta/smartphone Huawei MediaPad X1 își poate folosi bateria pentru a încărca și alte device-uri.

Mai multe detalii aflați din clip!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×