Un posibil nou model Huawei Nexus primeşte certificarea de la FCC, în două variante; Urmaşul lui Nexus 6P?

1.550 ori
<b>Un posibil nou model Huawei Nexus primeşte certificarea de la FCC, în două variante; Urmaşul lui Nexus 6P?</b>Chiar la începutul acestei luni vă prezentam o serie de fotografii ce aparent ne prezentau smartphone-ul Huawei Nexus pregătit pentru anul 2016. Ne intriga faptul că telefonul adopta un design aproape similar cu cel al modelului Honor 5X, fiind vorba de

La  începutul acestei luni aveam o scăpare de tip "spune-mi că nu e adevărat", cu o serie de imagini cu un presupus nou telefon Huawei Nexus 2016. La acel moment el nu părea să aibă un design grozav şi iată-l azi posibil confirmat de certificarea FCC.

Huawei Nexus 2016

Autoritatea americană ar fi certificat două variante de handset nou Huawei, pe care le vedeţi în imaginile din acest articol. Nu putem garanta că e vorba de modele Nexus, dar speculaţiile aşa spun. Numele lor de cod sunt H1622 şi H710VL, iar având în vedere faptul că Nexus 6P avea numele de cod H1511 şi H1512, lucrurile au sens în direcţia lui Nexus 2016.

Huawei Nexus 2016

Ştiam că HTC va produce în acest an două terminale Nexus, Sailfish şi Marlin, dar se pare că nu sunt singurii. Existau şi zvonuri că Huawei ar lucra la o tabletă Nexus 7 nouă, dar nu am avut vreo dovadă în această direcţie. Ce ştim sigur despre noile telefoane e că au port USB Type C, baterii de 3000 mAh şi singura diferenţă notabilă între ele e varianta softtware instalată.

Lansarea noilor smartphone-uri Google Nexus ar putea avea loc în septembrie sau octombrie, deci vom afla atunci dacă e cu adevărat cazul să primim 4 noi handseturi de gen în acest an.

Huawei Nexus 2016

Huawei Nexus 2016

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×