Lista de lansări viitoare ale celor de la Xiaomi şi Huawei pe 2015 a ajuns pe web; Huawei Mate 8 şi Xiaomi Mi4s vin luna viitoare!

1.558 ori
<b>Lista de lansări viitoare ale celor de la Xiaomi şi Huawei pe 2015 a ajuns pe web; Huawei Mate 8 şi Xiaomi Mi4s vin luna viitoare!</b>Huawei şi Xiaomi tocmai au &icirc;nregistrat o scăpare de zile mari, &icirc;ntregul lor roadmap pentru vara ajung&acirc;nd pe web, ba chiar &icirc;ntreaga listă de produse pe anul 2015. Cu această ocazie aflăm ce terminale ni se pregătesc, fie ele...

Huawei şi Xiaomi tocmai au înregistrat o scăpare de zile mari, întregul lor roadmap pentru vara ajungând pe web, ba chiar întreaga listă de produse pe anul 2015. Cu această ocazie aflăm ce terminale ni se pregătesc, fie ele high end sau nu.

Aflaţi că dacă flagshipul Huawei P8 e aici deja, Xiaomi încă a rămas datoare cu un model high end Mi5. Trebuie să vă recomandăm şi să priviţi cu precauţie lista şi nu atât numele produselor, cât perioadele de lansare. Ei bine, Xiaomi Mi4s, un telefon care ar veni cu ecran fără margini e pregătit pentru lansare luna viitoare, dotat cu un procesor Snapdragon 810, un upgrade serios de la Snapdragon 801 de pe Mi4.

Acest model va avea şi o cameră de 13 MP cu stabilizare optică. Mi4s va ţine piaţa "caldă" până soseşte Xiaomi Mi5, dar ăsta de abia în perioada sărbătorilor de iarnă şi dotat cu un procesor Snapdragon 820. Zvonurile includ şi un display Quad HD de 5.2 inch şi o cameră de 20 MP. Pe lista se află şi Xiaomi Redmi Note 2 si Xiaomi Redmi Note 2 Pro, care vor debuta în iulie.

Roadmap Xiaomi 2015

Redmi Note 2 Pro va include un ecran Full HD de 5.5 inch şi procesor Snapdragon 615, iar Redmi Note 2 un ecran HD de 5.5 inch şi procesor Snapdragon 410. Huawei Ascend Mate 8 ar urma să vină luna viitoare, cu un ecran de 6 inch WQHD, procesor Kirin (930 sau 935) şi camera de 16 MP cu OIS. Tot Huawei pregăteşte pentru luna curentă un model Ascend D8, cu ecran WQHD de 5.5 inch şi carcasa metalică, iar în iulie şi august vom vedea şi noi modele Honor de 5.5 şi 5 inch, unul chiar cu camera duala de 13 MP).

Mi se pare foarte bizară şi listarea unui Huawei P9 pentru debut în august, cu camera de 16 MP, ecran de 5.2 inch şi procesor Kirin..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×