MWC 2015: HTC One M9 anunţat oficial, vine cu procesor Snapdragon 810, tonalitate duală de culoare, camera de 20 MP

1.999 ori
<b>MWC 2015: HTC One M9 anunţat oficial, vine cu procesor Snapdragon 810, tonalitate duală de culoare, camera de 20 MP</b>Misterul cu privire la HTC One M9 s-a spulberat astăzi la ora 17:00, atunci c&acirc;nd Peter Chou a urcat pe scenă de la MWC şi a prezentat noul flagship. La drept vorbind, scăpările ne dezvăluiseră deja lookul terminalului, dar nu eram 100% siguri...

Misterul cu privire la HTC One M9 s-a spulberat astăzi la ora 17:00, atunci când Peter Chou a urcat pe scenă de la MWC şi a prezentat noul flagship. La drept vorbind, scăpările ne dezvăluiseră deja lookul terminalului, dar nu eram 100% siguri că sunt reale. Ei bine, toate zvonurile au fost adevărate, iar noul terminal high end al companiei HTC seamănă mult cu predecesorii săi.

El se bazează pe un corp din aluminiu unibody, uşor rotunjit şi vine cu un display Super LCD 3 Full HD de 5 inch, difuzoare BoomSound şi un procesor octa core 64 bit Snapdragon 810. La bord avem şi 3 GB RAM şi o baterie de 2840 mAh, un upgrade faţă de bateria de 2600 mAh a lui HTC One M8. În spate s-a renunţat la camera Duo, în favoarea uneia de 20 de megapixeli, cu o lentilă de 27.8 mm şi deschidere F/2.2.

HTC One M9

Camera e capabilă de captură video 4K, iar senzorul Ultrapixel îl găsim acum în zona frontală, cu rol de captură selfie. Revenind puţin la design, HTC One M9 adopta o nuanţă duala de culoare, cu un spate argintiu şi părţi laterale cu nuanţa diferită. Lentila camerei e protejată cu sticlă de safir, iar terminalul vine pe gri gun metal, auriu, roz cu accent auriu pe rama letală şi argintiu cu accent auriu/roz lateral.

MWC 2015: HTC One M9 anunţat oficial, vine cu procesor Snapdragon 810, tonalitate duală de culoare, camera de 20 MP

HTC One M9 oferă suport pentru LTE Categoria 6 sau Categoria 9 în unele regiuni, oferind şi suport pentru 21 de benzi LTE. El vine şi cu GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, NFC şi WiFi AC. Acest model e compatibil cu încărcarea rapidă a bateriei şi a fost confirmat şi faptul că avem un senzor Toshiba pentru camera de 20 MP, care măsoară 1/2.3 inch. Captură RAW se afla şi ea pe listă.

Camera frontală e o unitate de 4 MP cu tehnologie Ultrapixel, iar HTC va oferi noi efecte şi opţiuni cool pentru cameră, plus noi aplicaţii Zoe pentru iOS şi Android. HTC Sense 7.0 e aplicat peste Android 5.0 Lollipop aici, iar BlinkFeed a devenit o parte mai importantă din Sense, conţinuturile din agregator fiind afişate şi pe lockscreen.

Serviciul oferă acum şi sugestii în funcţie de locul în care se afla utilizatorul, mulţumită unui parteneriat cu Yelp. Launcherul din Sense suporta acum teme şi posibilitatea de a personaliza total lookul cu fundaluri, iconuri şi noi tastaturi. BoomSound ar fi inclus în continuare, într-o versiune îmbunătăţită şi compatibil cu output către difuzoare externe.

Produsul va sosi pe piaţa în această lună, dar nu avem un preţ încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×