MWC 2015: HTC anunţă Grip, primul său fitness tracker, realizat în parteneriat cu Under Armor

Autor:  | Publicat în:  HTC 554 ori
<b>MWC 2015: HTC anunţă Grip, primul său fitness tracker, realizat în parteneriat cu Under Armor</b>&nbsp; HTC a decis să intre pe piaţa gadgeturilor de fitness tracking, prin intermediul lui HTC Grip, anunţat astăzi la acelaşi eveniment cu HTC One M9. Noul tracker este realizat &icirc;n parteneriat cu cei de la Under Armor, cunoscuţi pentru...

HTC a decis să intre pe piaţa gadgeturilor de fitness tracking, prin intermediul lui HTC Grip, anunţat astăzi la acelaşi eveniment cu HTC One M9. Noul tracker este realizat în parteneriat cu cei de la Under Armor, cunoscuţi pentru soluţiile lor de fitness.

Grip este o brăţară de culoare neagră cu verde, care poate fi purtată la încheietura cu uşurinţă, datorită unui design foarte comod. Avem la bord un modul GPS, iar trackerul aduna date despre caloriile arse, repetările pe care le faceţi la sală, paşii parcurşi şi multe alte aspecte. Toate sunt stocate în baza de date Record de la Under Armor.

HTC Grip

HTC Grip integreaza un display curbat touch POLED, care va afişa nu doar ora, ci şi timpul petrecut alergând într-o zi. Veţi putea conecta şi monitoare de puls la acest device şi alte accesorii externe. Cu GPS-ul pornit, brăţara va funcţiona doar 5 ore, dar cu el dezactivat, acest gadget atinge chiar şi 2 zile şi jumătate de funcţionare. Produsul costă 199 dolari şi va ajunge doar în Statele Unite iniţial, în această primăvară.

MWC 2015: HTC anunţă Grip, primul său fitness tracker, realizat în parteneriat cu Under Armor

Reţineţi şi că ecranul său POLED este monocrom şi are o rezoluţie redusă, dar are lizibilitate ridicată. Marele avantaj al acestui gadget rămâne comfortul şi materialul plăcut la atingere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×