MWC 2015: HTC One M9 primeşte un hands on în exclusivitate pentru Mobilissimo.ro, în limba romană (Video)

1.855 ori
<b>MWC 2015: HTC One M9 primeşte un hands on în exclusivitate pentru Mobilissimo.ro, în limba romană (Video)</b>La doar c&acirc;teva ore după anunţarea lui HTC One M9 pe scenă de la MWC 2015, din Barcelona primim un video hands on cu noul flagship. &Icirc;i mulţumim lui Bogdan Popa pentru acest clip, el fiind un cititor fidel al nostru, care a avut ocazia să...

La doar câteva ore după anunţarea lui HTC One M9 pe scenă de la MWC 2015, din Barcelona primim un video hands on cu noul flagship. Îi mulţumim lui Bogdan Popa pentru acest clip, el fiind un cititor fidel al nostru, care a avut ocazia să participe la evenimntul HTC de la MWC.

Observaţi similaritatea uriaşă dintre HTC One M9 şi M8, dar şi marginile înguste ale ecranului şi butoanele de volum şi On/Off foarte mici şi subţiri, plasate pe partea dreaptă. Ecranul rămâne un Super LCD 3 Full HD de 5 inch, acelaşi de pe HTC One M8, iar în spate se remarcă dispariţia camerei Duo şi înlocuirea cu o cameră de 20 MP, cu senzor Toshiba şi bliţ dual LED.

HTC One M9

Terminalul are o carcasă unibody din aluminiu, uşor rotunjită şi rulează Android 5.0.2 cu HTC Sense 7.0 aplicat peste. De remarcat şi că telefonul va sosi în unele versiuni de culoare care combina argintiul spatelui cu auriu în zona laterală. HTC Sense 7.0 va aduce un BlinkFeed afişat şi în lockscreen, noi aplicaţii Zoe, elemente de Material Design şi sugestii de restaurante în zona voastră, via Yelp/Blinkfeed.

MWC 2015: HTC One M9 primeşte un hands on în exclusivitate pentru Mobilissimo.ro, în limba romană (Video)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×