MWC 2015: Huawei MediaPad X2 hands-on - mega telefonul cu design în stil HTC One (Video)

1.002 ori
<b>MWC 2015: Huawei MediaPad X2 hands-on - mega telefonul cu design în stil HTC One (Video)</b>Huawei MediaPad X2 are darul de a fi un telefon insolit, prin simplul fapt că adopta un display de 7 inch. Mai degrabă tableta dec&acirc;t telefon, acest model adopta un design ce aminteşte de HTC One şi a primit un video hands on Mobilissimo.ro mai...

Huawei MediaPad X2 are darul de a fi un telefon insolit, prin simplul fapt că adopta un display de 7 inch. Mai degrabă tableta decât telefon, acest model adopta un design ce aminteşte de HTC One şi a primit un video hands on Mobilissimo.ro mai jos.

De remarcat calitatea construcţiei acestui model, care măsoară 7.3 mm în grosime şi adoptă o carcasă din aluminiu, cu feeling premium. MediaPad X2 are proporţia ecran versus corp de 80%, deci marginile sale sunt incredibil de subţiri. Terminalul adopta două sloturi SIM, iar acest mega phablet e destul de comod de ţinut cu o singură mână, în ciuda diagonalei destul de mari pentru un handset.

Huawei MediaPad X2

Ecranul său este un IPS LCD laminat, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi unghiuri excelente de vizualizare. La interior găsim un procesor 64 bit Kirin 930 octa core de 2 GHz, 2 sau 3 GB RAM în funcţie de versiunea cumpărată şi 16 sau 32 GB stocare, plus slot microSD. Acest model vine şi cu suport pentru LTE categoria 6 şi sonorizare DTS.

MWC 2015: Huawei MediaPad X2 hands on - mega telefonul cu design în stil HTC One (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×