MWC 2015: Huawei MediaPad X2 hands-on - mega telefonul cu design în stil HTC One (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 974 ori
<b>MWC 2015: Huawei MediaPad X2 hands-on - mega telefonul cu design în stil HTC One (Video)</b>Huawei MediaPad X2 are darul de a fi un telefon insolit, prin simplul fapt că adopta un display de 7 inch. Mai degrabă tableta dec&acirc;t telefon, acest model adopta un design ce aminteşte de HTC One şi a primit un video hands on Mobilissimo.ro mai...

Huawei MediaPad X2 are darul de a fi un telefon insolit, prin simplul fapt că adopta un display de 7 inch. Mai degrabă tableta decât telefon, acest model adopta un design ce aminteşte de HTC One şi a primit un video hands on Mobilissimo.ro mai jos.

De remarcat calitatea construcţiei acestui model, care măsoară 7.3 mm în grosime şi adoptă o carcasă din aluminiu, cu feeling premium. MediaPad X2 are proporţia ecran versus corp de 80%, deci marginile sale sunt incredibil de subţiri. Terminalul adopta două sloturi SIM, iar acest mega phablet e destul de comod de ţinut cu o singură mână, în ciuda diagonalei destul de mari pentru un handset.

Huawei MediaPad X2

Ecranul său este un IPS LCD laminat, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi unghiuri excelente de vizualizare. La interior găsim un procesor 64 bit Kirin 930 octa core de 2 GHz, 2 sau 3 GB RAM în funcţie de versiunea cumpărată şi 16 sau 32 GB stocare, plus slot microSD. Acest model vine şi cu suport pentru LTE categoria 6 şi sonorizare DTS.

MWC 2015: Huawei MediaPad X2 hands on - mega telefonul cu design în stil HTC One (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×