MWC 2015: LG AKA hands-on - telefon zâmbareţ pentru cei mici (Video)

1.015 ori
<b>MWC 2015: LG AKA hands-on - telefon zâmbareţ pentru cei mici (Video)</b>LG nu şi-a adus doar cvartetul midrange/low end de noi telefoane &icirc;n Barcelona, ci şi ineditul telefon LG AKA. Acest device are alura unui handset pentru publicul feminin, dar selling point-ul sau e unul cel puţin bizar. &nbsp; După cum se vede...

LG nu şi-a adus doar cvartetul midrange/low end de noi telefoane în Barcelona, ci şi ineditul telefon LG AKA. Acest device are alura unui handset pentru publicul feminin, dar selling point-ul sau e unul cel puţin bizar.

După cum se vede şi în clipul hands on realizat de către Claudiu Sima la MWC 2015, acestui model i se poate ataşa un capac frontal din plastic, care acoperă două treimi din ecran. Treimea de sus va afişa o pereche de ochi, care exprimă diferite emoţii sau urmăresc utilizatorul cu privirea. La debut acest handset costă 450 de dolari, el sosind în Coreea de Sud toamna trecută.

 LG AKA

LG AKA vine cu un ecran IPS de 5 inch, cu rezoluţie 720p, un procesor quad core de 1.2 GHz şi 1.5 GB RAM. El soseşte pe negru, alb, roz şi galben şi oferă 16 GB stocare şi slot microSD, plus o cameră principală de 8 MP cu autofocus laser. Gadgetul cântăreşte 135.5 grame şi foloseşte o baterie de 2610 mAh. El rulează Android 4.4 KitKat şi primim la pachet personaje animate pentru fiecare model LG AKA în parte.

MWC 2015: LG AKA hands-on - telefon zâmbareţ pentru cei mici (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×