LG G4 va sosi cu un scanner de amprente, unul implementat pe ultima sută de metri

Autor:  | Publicat în:  LG 796 ori
<b>LG G4 va sosi cu un scanner de amprente, unul implementat pe ultima sută de metri</b>LG G4 nu a sosit la MWC 2015, dar &icirc;l aşteptam c&acirc;ndva &icirc;n perioada următoare, p&acirc;nă &icirc;n mai, c&acirc;nd se &icirc;mplineşte un an de la debutul lui LG G3. Azi aflăm noi detalii despre dotările acestui terminal, care ar...

LG G4 nu a sosit la MWC 2015, dar îl aşteptam cândva în perioada următoare, până în mai, când se împlineşte un an de la debutul lui LG G3. Azi aflăm noi detalii despre dotările acestui terminal, care ar putea include pe ultima sută de metri şi un scanner de amprente.

Se pare că LG ar dori să se diferenţieze de rivalii săi şi să ofere funcţii care să îi permite să concureze cu uşurinţa cu flagshipurile lor. Există speculaţii că noul lor flagship va folosi un corp metalic şi că va include o nouă versiune de UI aplicată lui Lollipop. În plus, există zvonuri că LG ar putea opta pentru un procesor propriu şi nu Snapdragon 810, deşi acesta a fost lăudat pentru comportamentul pe LG G Flex 2.

Un aspect interesant e faptul că în această săptămână CEO-ul LG Mobile, Cho Juno ar fi dezvăluit că LG ia în calcul intrarea pe piaţa plăţilor cu mobilul. Pentru acestea ar fi nevoie şi de o metodă de autentificare biometrică, de aici şi speculaţia cu privire la scannerul de amprente. LG ar fi plănuit să adopte această tehnologie de anul trecut, odată cu sosirea lui LG G3, dar acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că Apple avea acces şi exclusivităţi pentru cei mai buni senzori de pe piaţă.

Contractele cu diferiţi furnizori au devenit ceva mai accesibile între timp şi LG ar fi reuşit să găsească un partener viabil. Să ne aşteptăm şi la un LG Pay, după Samsung Pay?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×