Huawei P9 unboxing: like pentru Leica! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.315 ori
<b>Huawei P9 unboxing: like pentru Leica! (Video)</b>La câteva zile după ce Huawei P9 şi P9 Plus au debutat în Londra am pus mâna pe o unitate de test a lui P9 şi azi vă prezentam unboxing-ul său. Acesta este flagship-ul companiei chineze şi se remarcă prin cameră duala de 12 megapixeli din spate

La câteva zile după ce Huawei P9 şi P9 Plusau debutat în Londra am pus mâna pe o unitate de test a lui P9 şi azi vă prezentam unboxing-ul său. Acesta este flagship-ul companiei chineze şi se remarcă prin cameră duala de 12 megapixeli din spate, ce vine cu optică Leica. Mai jos scoatem din cutie acest device, cu menţiunea că acea pată de pe cutie e din vina călătoriei telefonului cu avionul şi a unei sticluţe cu gel vărsata peste. Din fericire telefonul e teafăr! :)

Huawei P9 Conținutul cutiei

Acest model costă 599 euro în varianta cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, sau 649 euro în versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Vodafone l-a anunţat deja la precomandă şi oficial terminalul ajunge în România pe 16 aprilie. În cutie se află o cheiţă metalică, căştile similare cu cele ale lui Mate S şi P8, cablul USB Type-C şi încărcătorul.

Huawei P9 scos din cutie

Mai există şi o cutiuţă alungită goală, în care probabil se aflau manualele sau o husă, dar din nou, aceasta e o unitate de test. Nu o să insist prea mult pe specificaţii pentru că sunt sigur că le ştiţi deja. Ce e de reţinut e că telefonul se simte excelent în mână, corpul său unibody metalic e finisat cu multă atenţie şi foarte elegant, iar handsetul da senzaţia că e foarte uşor.

Acesta măsoară 6.95 mm în grosime şi cântăreşte 144 grame, iar zona camerei e acoperită cu un mic panou din sticlă, ca la Nexus 6P. Camera în sine are 2 senzori foto Sony IMX286, de 12 megapixeli fiecare, plus telemetru laser şi blitz dual tone. Un senzor capturează imagine color şi unul este monocrom, iar ele operează în tandem pentru a captura culori cât mai realiste şi imagini cât mai luminoase și clare (o galerie cu mostre de la Londra găsiți aici).

Pentru selfie-uri avem o cameră de 8 MP şi am remarcat că interfaţa camerei e total diferită în acest EMUI 4.1 faţă de EMUI 3.1, în ideea că are un look retro dat de fontul iconurilor şi foarte multe opţiuni. Observaţi şi cât de arătos e panoul frontal din sticlă 2.5D. Primele impresii sunt bune şi revenim foarte curând cu un review.

Huawei P9, prețuri actualizate:

Huawei P9 Video Unboxing

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×