MWC 2015: LG G Flex 2 hands-on - glossy şi curbat, flexibil şi comod (Video)

1.005 ori
<b>MWC 2015: LG G Flex 2 hands-on - glossy şi curbat, flexibil şi comod (Video)</b>LG G Flex a făcut o impresie bună la Mobilissimo.ro, atunci c&acirc;nd a primit recenzia sa la &icirc;nceputul anului trecut. Ei bine, &icirc;ntre timp a debutat şi LG G Flex 2, prezentat la CES 2015 şi expus pentru prima oară &icirc;n Europa la MWC...

LG G Flex a făcut o impresie bună la Mobilissimo.ro, atunci când a primit recenzia sa la începutul anului trecut. Ei bine, între timp a debutat şi LG G Flex 2, prezentat la CES 2015 şi expus pentru prima oară în Europa la MWC 2015. Colegul nostru Claudiu Sima s-a aflat acolo şi a realizat clipul hands on de mai jos.

Acest telefon are o diagonală mai mică decât predecesorul său, de 5.5 inch, dar şi o rezoluţie mai ridicată, Full HD. E folosit aici un ecran P-OLED şi există două versiuni ale acestui telefon, una 2 GB RAM LPDDR4 şi alta cu 3 GB RAM şi respectiv cu 16 sau 32 GB stocare. Partea din spate este regenerabila la zgârieturi, iar acest model are o carcasă curbată şi curbabila.

LG G Flex 2

Astfel, el poate fi îndoit fără a se deteriora. Terminalul adopta un procesor Snapdragon 810 şi vine cu o cameră de 13 MP cu autofocalizare laser, stabilizare optică a imaginii şi bliţ dual LED. Finisajul sau în stil brushed metal a fost împrumutat de la LG G3, iar butoanele fizice sunt plasate tot în spate. LG a lansat pe acest device si un strat protector de sticlă Dura Glass, care e chiar mai rezistent decât Gorilla Glass.

LG G Flex 2

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×