MWC 2015: LG G Flex 2 hands-on - glossy şi curbat, flexibil şi comod (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 962 ori
<b>MWC 2015: LG G Flex 2 hands-on - glossy şi curbat, flexibil şi comod (Video)</b>LG G Flex a făcut o impresie bună la Mobilissimo.ro, atunci c&acirc;nd a primit recenzia sa la &icirc;nceputul anului trecut. Ei bine, &icirc;ntre timp a debutat şi LG G Flex 2, prezentat la CES 2015 şi expus pentru prima oară &icirc;n Europa la MWC...

LG G Flex a făcut o impresie bună la Mobilissimo.ro, atunci când a primit recenzia sa la începutul anului trecut. Ei bine, între timp a debutat şi LG G Flex 2, prezentat la CES 2015 şi expus pentru prima oară în Europa la MWC 2015. Colegul nostru Claudiu Sima s-a aflat acolo şi a realizat clipul hands on de mai jos.

Acest telefon are o diagonală mai mică decât predecesorul său, de 5.5 inch, dar şi o rezoluţie mai ridicată, Full HD. E folosit aici un ecran P-OLED şi există două versiuni ale acestui telefon, una 2 GB RAM LPDDR4 şi alta cu 3 GB RAM şi respectiv cu 16 sau 32 GB stocare. Partea din spate este regenerabila la zgârieturi, iar acest model are o carcasă curbată şi curbabila.

LG G Flex 2

Astfel, el poate fi îndoit fără a se deteriora. Terminalul adopta un procesor Snapdragon 810 şi vine cu o cameră de 13 MP cu autofocalizare laser, stabilizare optică a imaginii şi bliţ dual LED. Finisajul sau în stil brushed metal a fost împrumutat de la LG G3, iar butoanele fizice sunt plasate tot în spate. LG a lansat pe acest device si un strat protector de sticlă Dura Glass, care e chiar mai rezistent decât Gorilla Glass.

LG G Flex 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×