MWC 2015: Nokia N1 hands-on - elful finlandez din metal care imită iPad Mini (Video)

1.159 ori
<b>MWC 2015: Nokia N1 hands-on - elful finlandez din metal care imită iPad Mini (Video)</b>De fiecare dată c&acirc;nd vedem un produs marca Nokia simţim nevoia să facem precizarea "Nokia din Finlanda", deoarece vechea Nokia e practic &icirc;nglobată &icirc;n Microsoft. Ei bine, "Nokia din Finlanda" a participat la MWC 2015, unde a adus la...

De fiecare dată când vedem un produs marca Nokia simţim nevoia să facem precizarea "Nokia din Finlanda", deoarece vechea Nokia e practic înglobată în Microsoft. Ei bine, "Nokia din Finlanda" a participat la MWC 2015, unde a adus la standul sau celebra tableta Nokia N1, care a debutat deja în China, dar nu şi în Europa.

Cu această ocazie colegul Claudiu Sima a realizat un hands-on cu terminalul, care aduce foarte mult cu un iPad Mini. Acest device rulează Android cu Z Launcher aplicat peste, făcând experienţa aproape de nerecunoscut şi nu neapărat în sensul rău. Performanţa este excelentă, iar terminalul nu suferă de lag deloc. Carcasa sa este fabricată din aluminiu, cu design unibody şi margini rotunjite.

MWC 2015: Nokia N1 hands-on - elful finlandez din metal care imită iPad Mini (Video)

Terminalul vine cu un display de 7.9 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, iar în zona inferioară regăsim difuzoare stereo şi un port microUSB Type C reversibil. Ecranul este laminat şi nu suferă de reflectivitate, iar la interior avem 2 GB RAM şi un procesor Intel Atom Z3580. Z Launcher este un launcher predictiv, care aduce în prim plan aplicaţiile care vă trebuie la un moment dat.

Nokia N1 din spate

Produsul costă 260 de dolari în China, dar probabil va costa un pic mai mult la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×