MWC 2015: BlackPhone 2 anunţat oficial în Barcelona, se lucrează şi la o tabletă Blackphone+

583 ori
<b>MWC 2015: BlackPhone 2 anunţat oficial în Barcelona, se lucrează şi la o tabletă Blackphone+</b>Celebrul BlackPhone a ajuns deja &icirc;n Rom&acirc;nia cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă şi iată că deja aflăm de existenţa unui BlackPhone 2, un nou telefon ultra securizat şi ideal pentru mediul guvernamental. Handsetul a fost...

Celebrul BlackPhonea ajuns deja în România cu câteva săptămâni în urmă şi iată că deja aflăm de existenţa unui BlackPhone 2, un nou telefon ultra securizat şi ideal pentru mediul guvernamental. Handsetul a fost anunţat la MWC 2015, unde a fost confirmată şi dezvoltarea unei tablete Blackphone+.

Noul smartphone vine cu upgrade-uri serioase de dotări hardware, printre care şi trecerea la un display Full HD de 5.5 inch, un procesor îmbunătăţit, un exterior cu design de nouă generaţie, ce implică sticlă în zona frontală şi în spate. Între timp tableta BlackPhone+ se află încă în stadiul preliminar de pregătire, dar ştim că are diagonala de 8 inch, iar designul nu e finisat încă.

Aspect ratio-ul acestui model nu e foarte clar încă, iar compania ar vrea să livreze produsul prin toamna. BlackPhone 2 va sosi pe piaţă la vară şi e dotat cu un procesor octa core 64 bit, PrivatOS 1.1, cu diferite mecanisme de login pentru diferite zone ale terminalului. Preţul este de 649 dolari, iar la bord se mai află şi o baterie de 3060 mAh, 3 GB RAM şi suport LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×