MWC 2015: Sharp Aquos Crystal hands-on - cel mai original design de telefon din 2014 admirat în Barcelona (Video)

1.434 ori
<b>MWC 2015: Sharp Aquos Crystal hands-on - cel mai original design de telefon din 2014 admirat în Barcelona (Video)</b>Nu există &icirc;ndoială că Sharp Aquos Crystal adoptă cel mai original design de telefon pe care l-am văzut &icirc;n &icirc;ntreg anul 2014 şi de aceea ne-am bucurat să luăm contact cu acest model la MWC 2015. Mai jos vedeţi o experienţă hands...

Nu există îndoială că Sharp Aquos Crystal adoptă cel mai original design de telefon pe care l-am văzut în întreg anul 2014 și de aceea ne-am bucurat să luăm contact cu acest model la MWC 2015. Mai jos vedeți o experiență hands on cu terminalul.

Aflați că el face câteva sacrificii pentru a putea integra un ecran edge to edge care reduce pe cât posibil grosimea marginilor de sus, dreapta și stânga. Spre exemplu camera selfie a fost mutată jos, iar în zona frontală nu avem nici un difuzor vizibil. Sharp a trebuit să includă difuzorul pentru convorbiri sub ecran, astfel că veți putea purta convorbirile telefonice efectiv ascultând prin ecran sunetul.

Sharp Aquos Crystal

Sharp Aquos Crystal

Terminalul e totuși destul de gros, la 10 mm și include un display de 5 inch, cu rezoluție 720p și un procesor quad core Snapdragon 400. La bord găsim și 8 GB stocare, 1.5 GB RAM, o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 1.2 MP. Sharp oferă și sonorizare Harman Kardon pe acest model și o baterie de 2040 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×