MWC 2015: Smartwatchul Huawei TalkBand B2 îşi face apariţia în aplicaţia Wear de la Huawei

Autor:  | Publicat în:  Huawei 787 ori
<b>MWC 2015: Smartwatchul Huawei TalkBand B2 îşi face apariţia în aplicaţia Wear de la Huawei</b>Deşi Huawei &icirc;ncă nu a prezentat oficial pe scenă produse noi la MWC 2015, scăpările de ultim moment ne dezvăluie ce putem aştepta &icirc;n Barcelona. Astfel, &icirc;l descoperim azi pe Huawei TalkBand B2, un nou smartwatch care a apărut din...

Deşi Huawei încă nu a prezentat oficial pe scenă produse noi la MWC 2015, scăpările de ultim moment ne dezvăluie ce putem aştepta în Barcelona. Astfel, îl descoperim azi pe Huawei TalkBand B2, un nou smartwatch care a apărut din greşeală în aplicaţia Huawei Wear.

Acelaşi device ar fi apărut deja şi în câteva reclame ajunse pe web recent şi trebuie să recunoaştem că arată foarte bine. Evoluţia faţă de predecesor este clară, atât la capitolul curea, cât şi display. TalkBand B1 era o brăţară destul de mică de fitness, cu corp din material anti perspirant, silicon şi plastic. Acel model avea şi headset Bluetooth detaşabil, pe care îl puteaţi folosi ca atare, separat de corpul brăţării.

MWC 2015: Smartwatchul Huawei TalkBand B2 îşi face apariţia în aplicaţia Wear de la Huawei

TalkBand B2 vine cu un ecran portrait de această dată şi pare a avea un look metalic. Sincer să fiu nu remarc vreun mod în care ar putea fi integrat un headset Bluetooth aici, deşi probabil că Huawei a venit din nou cu o idee ingenioasă, ca şi la primul device de genul acesta. Ce ştim sigur e că B2 va veni cu 4 GB stocare, conectivitate Bluetooth şi va fi rezistent la apă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×