MWC 2016: Haier Watch se doreşte a fi un rival accesibil pentru Apple watch, cu o curea cu zale

Autor:  | Publicat în:  Haier 1.017 ori
<b>MWC 2016: Haier Watch se doreşte a fi un rival accesibil pentru Apple watch, cu o curea cu zale</b>Suntem surprinşi de faptul că nu am văzut chiar o avalanşă de smartwatchuri la MWC 2016, dar ce e drept nu e timpul trecut. Se remarcă din mulţime modelul Haier Watch, care se vrea a fi un rival accesibil pentru Apple Watch. &nbsp; Terminalul este...

Suntem surprinşi de faptul că nu am văzut chiar o avalanşă de smartwatchuri la MWC 2016, dar ce e drept nu e timpul trecut. Se remarcă din mulţime modelul Haier Watch, care se vrea a fi un rival accesibil pentru Apple Watch.

Terminalul este un smartwatch high end, cu o variantă modificată de Android la bord. Nu e vorba de Android Wear, ci de altă platformă, se pare. Haier Watch vine cu de 2 ori mai mult RAM decât Huawei Watch sau Moto 360 2015 (1 GB), 8 GB stocare şi un display cu rezoluţie de 400 x 400 pixeli, plus diagonală de 1.4 inch.

MWC 2016: Haier Watch se doreşte a fi un rival accesibil pentru Apple watch, cu o curea cu zale

Preţul este de 200 dolari, iar ceasul vine cu funcţii de fitness tracking şi senzor pentru puls. El are o curea metalică inedită cu zale şi un corp robust de culoare argintie, neagră sau aurie. Se poate opta pentru curele din silicon, piele sau oţel inoxidabil. Haier Watch e rezistent la apă, are microfon şi difuzor încorporat şi Bluetooth 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×