ASUS ZenWatch 3 se dezvăluie într-o nouă randare; ASUS promite "ceva incredibil" pentru IFA 2016 într-un nou teaser

1.278 ori
<b>ASUS ZenWatch 3 se dezvăluie într-o nouă randare; ASUS promite "ceva incredibil" pentru IFA 2016 într-un nou teaser</b>IFA 2016 se va dovedi bătălia smartwatch-urilor de a treia generaţie, nu doar cea a telefoanelor şi tabletelor noi. În prim plan se vor afla Samsung Gear S3 versus ASUS ZenWatch 3, acesta din urmă având parte de o scăpare de randare azi.

IFA 2016 se va dovedi bătălia smartwatch-urilor de a treia generaţie, nu doar cea a telefoanelor şi tabletelor noi. În prim plan se vor afla Samsung Gear S3 versus ASUS ZenWatch 3, acesta din urmă având parte de o scăpare de randare azi.

Ea vine la pachet cu un teaser ASUS, care ne promite "ceva incredibil" lansat la Berlin. Revenind la ZenWatch 3, acest model cu Android Wear la bord a avut parte de scăpări săptămâna trecută, unele nu foarte detaliate, e drept. Randarea pe care o vedeţi mai sus a apărut în versiunea beta a aplicaţiei oficiale ZenWatch Manager de pe Android.

ASUS ZenWatch 3 se dezvăluie într-o nouă randare; ASUS promite "ceva incredibil" pentru IFA 2016 într-un nou teaser

Se pare că vom primi un setup cu 3 butoane fizice bine delimitate în zona dreaptă, într-un stil ce aminteşte puţin de LG Watch Urbane 2nd gen LTE. Scăpările din China ale acestui ceas ne informau cu privire la curele înlăturabile, un ecran circular şi un încărcător separat. Ştiam şi că noul purtabil ar fi cam grosuţ, dar îl vom judeca numai când îl vedem lansat în varianta finală.

Cât despre teaserul "incredibil", ASUS e cunoscută pentru că vine cu multiple produse la showurile tech din a doua parte a anului. Cum seria ZenFone 3 a fost deja anunţată, e posibil să vedem mai degrabă modele derivate din acea serie, sau noi tablete, decât smartphone-uri high end complet noi. În plus, ar cam fi cazul ca şi ASUS să mişte ceva în zona de VR, nu credeţi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×